Nytt system för anmälan och betalning till jaktprov

Från och med i höst kommer jaktproven att få ett nytt anmälnings- och betalningssystem – SKK Start. Det är en molnbaserad lösning för administration av prov och tävlingar framtaget av Svenska Kennelklubben i samarbete med Specialklubbar.

Systemet är enkelt och kommer att underlätta för såväl våra kommissarier och kassörer som de startande. Du kan redan nu skapa ett konto på SKK Start, även utländska deltagare. När du lagt in dina hundar ligger informationen kvar vilket gör det mycket lätt att anmäla till ytterligare prov.

För att anmäla dig till ett prov går du in på SKK Start >> och klickar på [Kommande prov]. På efterföljande sida väljer du Fågelhundarnas arbetsutskott i det vänstra fältet [Specialklubb] för att få upp samtliga prov. Vill du begränsa sökningen och vet vilken klubb som arrangerar provet du vill anmäla dig till väljer du klubbens namn i det högra fältet [Lokalklubb]. När du sedan kommer till själva anmälan finns mer information att läsa om just det provet.

I kommentarsfältet skriver du in:

  • önskad startdag
  • hundens meriter
  • om någon annan kommer att föra hunden
  • om föraren är dubbelförare

Utländska deltagare måste mejla stamtavla till compete@skk.se för att få ett nytt registreringsnummer. Sedan är det bara att anmäla och betala med kort.

 

Vi ses i skog och mark!